MENU TIL FIRMA & SOMMERFESTEN
Her har I mulighed for at vælge 2 retter.
Forret og hovedret eller hovedret og dessert.
Forretter:
- Oksecarpaccio på urtesalat, hertil parmesan og pesto.
- Citrus marineret dampet laks med brøndkarse creme og ørredrogn.
- Klassisk rejecocktail med flute
Hovedretter
Luksus buffet
- Velhængt oksefilet
- Unghanebryst fyldt med pastrami og mozarella ost
- Braiseret svinekæber i kraftig rødvinsglace (Særdeles fantastisk !)
- Kreativ grøn salat med alt det lækre fra årstiden
- Bønnesalat
- Cherry tomatsalat
- Flødekartofler bagt med porrer og persille
- Grov kartoffelsalat
- Tzatziki
- Brød og smør
Helstegt pattegris
- Salat bar
- Fløde kartofler bagt med porre og persille
- Brød og smør
- 1 stk. frankfurter til hver
Eller en af jeres gode ideer......
Desserter
- Chokoladekage med syltede skovbær samt vanilje is
- Hvid chokolade mousse med passionsfrugt coli og nøddekrokant
- 3 slags is med flødeskum og vaffel
Firmafest bestilling