MENU TIL FIRMA & SOMMERFESTEN

Her har I mulighed for at vælge 2 retter.

Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

Forretter:

  • Oksecarpaccio på urtesalat, hertil parmesan og pesto.
  • Citrus marineret dampet laks med brøndkarse creme og ørredrogn.
  • Klassisk rejecocktail med flute​

Hovedretter

Luksus buffet

  • Velhængt oksefilet
  • Unghanebryst fyldt med pastrami og mozarella ost
  • Braiseret svinekæber i kraftig rødvinsglace (Særdeles fantastisk !)
  • Kreativ grøn salat med alt det lækre fra årstiden
  • Bønnesalat
  • Cherry tomatsalat
  • Flødekartofler bagt med porrer og persille
  • Grov kartoffelsalat
  • Tzatziki
  • Brød og smør

 

Helstegt pattegris

  • Salat bar
  • Fløde kartofler bagt med porre og persille
  • Brød og smør
  • 1 stk. frankfurter til hver

 

Eller en af jeres gode ideer......

Desserter

  • Chokoladekage med syltede skovbær samt vanilje is
  • Hvid chokolade mousse med passionsfrugt coli og nøddekrokant
  • 3 slags is med flødeskum og vaffel

Firmafest bestilling

Nyhedsbrev

Vær den første til at modtage vores super tilbud om events og mærkedage