Lokalerne

Hos Det Ny Tårnby Selskabslokaler I Kastrup, råder vi over 3 lokaler. Alle lokaler har samme faciliteter og indretning. Alle lokaler har egen indgang, egne toiletter, egen bar, egen gårdhave og eget personale.

Det er kun størrelsen på lokalerne som varierer. Man kan ikke selv bestemme hvilket lokale man bliver anvist, det er antallet af gæster, som afgør dette.

Det Ny Tårnby Selskabslokaler

Vores overordnede mål er at levere et produkt af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi betragter hvert enkelt arrangement som unikt og gør vores yderste for at indfri vores kunders ønsker og forventninger.

Tårnby selskabslokaler er en servicevirksomhed, hvor der bliver lagt vægt på at skabe oplevelser, glæde og værdi for vores gæster. Vi har betjent tusindevis af gæster, som samstemmende har fremhævet vores koncept som det bedste og mest konkurrencedygtige på markedet.

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er alle - uanset funktion – valgt med udgangspunkt I , at vores kunder er det vigtigste I verden. Menuerne sammensættes af de absolut bedste råvarer, der nøje udvælges og tilberedes af vores dygtige køkkenchef.

Beskrivelse af et arrangement

Når man ankommer til Det Ny Tårnby Selskabslokaler, byder vi Jer velkommen. Som vært kommer I typisk 30 min før, gæsterne er inviteret til. Så har I også lige lidt tid til at beundre det flotte bord vi har dækket, efter anvisning fra jer. Når gæsterne begynder at dumpe ind, gør vi klar med velkomstdrinks og snacks. Derefter er det tid for jer, at byde jeres gæster velkommen med en skål. Tillader vejret det, gør vi det selvfølgelig I vores solbeskinnede gårdhaver.

Ca. 30 min. Efter ankomst af gæster, sætter I jer til bords. Derefter serverer vi forretten. Jeres første glas vin er skænket, derefter skal I klare jer selv, for vi fjerner ikke vinflaskerne fra bordene, kun de tomme. Og der vil hurtigt stå en fyldt flaske. Under middagen er nogle der kun drikker øl, der er nogle der kun drikker gin&tonic, (jeg selv fx), og det skal man have lov til. Vi er ikke interesserede I at lave om på jeres vaner. Formålet er jo at fejre dagen og hygge sig :-)

Middagen står på I 3 - 4 timer, alt efter hvor mange indslag og sange der måtte være. Dette styres af jeres toastmaster og overtjeneren. Toastmasteren annoncerer også strække ben og rygepauser, således at bordet ikke hele tiden er halvtomt, fordi folk bare rejser sig. Vores personale vil kredse om jer og forkæle, så I rigtig kan nyde jeres egen fest.

Efter middagen er det tid til toiletbesøg, strække ben, ryge og spise syrlige drops. Eller man er måske blevet lidt lækkertørstig, så kan man garanteret nå en drink, inden vi begynder at rydde for middagen og gøre klart til kaffe.

Vi laver en kaffebuffet, hvorpå der vil stå kaffekopper, cognacglas, cognac, Baileys, tit og ofte Calvados. Så er man kaffetørstig, tager man en kop, måske en lille skarp og sætter sig ned ved en vilkårlig plads, hvor der her på bordene vil stå, kaffe, sukker, mælk og chokolade til den søde tand. Så kan festen begynde.

Musikken er nu I gang, det kan enten være spillemanden eller dj'en, der vender plader for at få folk op af stolene og ud på gulvet. Man kan jo også bare vælge stille og rolig baggrundsmusik, hvis man ikke lige har John Travolta genet I familien :-)

Ca. 1.5 time før arrangementet slutter, serverer vi natmaden. Vi kan sagtens servere den før eller senere. Det er selvfølgelig op til dig/jer. Derefter plejer gæsterne at sidde og hyggesludre og når tiden er gået og arrangementet er slut, begynder vi på vores oprydning. Og I vil helt sikkert gerne hjem at se dyner og drømme sødt. Gaverne, dem kan I bare hente dagen efter, stedet er videoovervåget og selvfølgelig med alarm, så I kan trygt forlade dem til dagen efter.

Vi siger godnat og tak for i aften og håber at se jer igen, enten som gæster eller som værter ved et nyt arrangement som skal fejres :-)

Dette er beskrivelsen af en typisk aften I Det Ny Tårnby Selskabslokaler. I grove træk. Vi tager selvfølgelig hvert selskab og behandler det som noget unikt og personligt, for at I skal få den bedste oplevelse.

Men nu kan man få en fornemmelse af, hvordan vores procedurer er. Så vi håber af hjertet at det har tiltalt jer og I har lyst til at holde jeres næste mærkedag, hos os I Det Ny Tårnby Selskabslokaler.

Med ønske om en god fest - Katja & Kenneth Brandt.​

Lidt historie.

Tårnby selskabslokaler - blev etableret I 2007 af entreprenør Kenneth Brandt og køkkenchef Michael Sørensen. Sidst nævnte forlod dog etablissementet i 2010 da Michael skulle være far for første gang. Michael forlod os i god ro og orden og vi har siden samarbejdet omkring arrangementer og lign. med Restaurant Sasklubben, som Michael har drevet under hele forløbet, sammen med sin kone Sara.

November 2012 sælger jeg, Kenneth, Tårnby Selskabslokaler, men bliver ansat som ansigtet udaf til. Men desværre 4 år efter, april 2016, går Tårnby Selskabslokaler konkurs. Men da Tårnby Selskabslokaler er min lille baby, gjorde det alt for ondt at skulle undvære forretningen og alle de fantastiske gæster. Så min kone, Katja, og jeg, besluttede os for at byde på forretningen og prøve at få det tilbage på egne hænder, så vi kunne få forretningen op på benene som den var før i tiden. Og det er i den grad lykkedes. Vi er rigtig glade for at være tilbage igen.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at modtage vores super tilbud om events og mærkedage