Menu for Konfirmationen.

Her er vores forslag til at sammensætte en rigtig vellykket menu til en helt speciel dag hvor man træder ind i de voksnes rækker. Der er selvfølgelig et hav af muligheder og skulle der være andre ønsker har vi masser af erfaring til tilfredsstille lige præcis jeres ønsker.

 

Forretter til 3 retters menu:

  • Koldrøget laks med radiser, dild og urter, serveret med rugbrødsknas og urtecreme

  • Røget andebryst serveret med rå marineret pæretern, valnødder og ærteskud, hertil peberrods mayonnaise

  • Bresaola med salvie, langtidsbagte tomater og oliven tapanade, hertil Tebstrups økologiske gedeost

  • Oksecarpaccio serveret med rucola, ristet pinjekerner og parmesanflager, hertil hjemmerørt trøffelmayonnaise

  • Svinerilette af braiseret svineskank, serveret med jordskokkepuré, skozone chips, fennikel crudite og urter 

  • Lynstegt tunsteak vendt i sesam, serveret med marineret agurk, shizo mix samt wasabi mayonnaise 

 

 Hovedretter til 3 retters menu:

  • Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
  • Skindstegt Unghanebryst med citron og salvie
  • Helstegt kalvefilet med rosmarin og saltflager
  • Oksemørbrad rullet i 5 korns peber og urter (+ 50 kr. pr. gæst)
  • Hvidvinsdampet laks med dild og citron

Alle hovedretter serveres med årstidens garniture

Tilbehør til hovedret til 3 retters menu:

  • Dampet kartofler med persille og smør
  • Råstegte kartofler
  • Flødekartofler med hvidløg, løg og gratineret ost
  • Kartoffelmos med smør, fløde og muskatnød

Saucer til 3 retters menu:

  • Bearnaisesauce
  • Rødvinssauce
  • Madagaskarpeber sauce
  • Sauce vin blanc
  • Svampesauce af blandet skovsvampe

Dessert til 3 retters menu:

  • Passions Panna Cotta, serveret med friske bær og citron melis
  • Gateau Marcel serveret med rørt vaniljeis creme og hindbærcoulis 
  • Chokoladesymfoni af chokolade mousse, Gateau Marcel og kakao is
  • Dessert tallerken med Gateau Marcel, Passions Panna cotta og mazarin tærte
  • Pavlova serveret med marineret bær, husets is samt mynte, skovsyre og citronmelisse 
  • Husets oste - et udvalg af oste med valnødder, oliven og brød

 

 Natmad til 3 retters menu:

  • Røde pølser og grillpølser serveret med brød og tilbehør
  • Tomatsuppe, løgsuppe, kylling karry suppe samt asparges suppe
  • Pølse bræt med 3 slags pølse og 2 slags ost samt dyrelægens natmad
  • Forskellig slags sandwich

 

Der er også mulighed for at vælge vores Luksus buffet.

Her kan I selv sammensætte jeres buffet. 

Når I vælger vores Luksus Buffet, kan det gøres på 2 måder. 

Hvis I ønsker forret og dessert serveret på tallerken kommer der et tillæg på kr. 40,- pr. gæst. Dvs kr. 20,- pr- ret.

Hvis I vælger at få forretten ind på buffeten som en ekstra ret så at sige, så giver vi serveringen af desserten på tallerkenen. 

 

Buffetmenu.

Vælg 1 forret, 3 hovedretter, 3 salater, 2 varmt tilbehør, 2 slags sovs og 1 dessert.

 

 

 Forretter til buffet - vælg 1 stk.:

  • Koldrøget laks med radiser, dild og urter, serveret med rugbrødsknas og urtecreme

  • Røget andebryst serveret med rå marineret pæretern, valnødder og ærteskud, hertil peberrods mayonnaise

  • Bresaola med salvie, langtidsbagte tomater og oliven tapanade, hertil Tebstrups økologiske gedeost

  • Oksecarpaccio serveret med rucola, ristet pinjekerner og parmesanflager, hertil hjemmerørt trøffelmayonnaise

  • Svinerilette af braiseret svineskank, serveret med jordskokkepuré, skozone chips, fennikel crudite og urter 

  • Lynstegt tunsteak vendt i sesam, serveret med marineret agurk, shizo mix samt wasabi mayonnaise 

 

Hovedretter til buffet - vælg 3 stk.:

  • Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
  • Skindstegt Unghanebryst med citron og salvie
  • Helstegt kalvefilet med rosmarin og saltflager
  • Okse/Lamme frikadeller med hvidløg og persille
  • Hvidvinsdampet laks med dild og citron

 

Salater til buffet - vælg 3 stk.:

  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg, basilikum, pinje kerner og pesto
  • Cæsar salat med brødcroutons, ansjos mayonnaise og parmesan flager
  • Broccoli salat med mild senneps creme, ristet kalvebacon og rosiner
  • Pasta penne med soltørret tomat, oliven, syltet paprika og sauce Romanesco
  • Sort og hvid quinoa salat med bagte rodfrugter, feta og krydderurter
  • Blomkåls salat med radiser, ærter, dild og citrus olie
  • Kogte kartofler med syltet rødløg, purløg, radiser og senneps creme

 

Tilbehør til hovedretten til buffet - vælg 2 stk.:

  • Dampet kartofler med persille og smør
  • Råstegte kartofler
  • Flødekartofler med hvidløg, løg og gratineret ost
  • Kartoffelmos med smør, fløde og muskatnød
  • Pasta penne med rucola og cremet parmesan sauce
  • Hvedekerne risotto med blandede svampe

 

Saucer til buffet - vælg 2 stk.:

  • Bearnaise sauce
  • Rødvinssauce
  • Madagaskarpeber sauce
  • Sauce vin blanc (fiskesovs)
  • Svampe sauce af blandet skovsvampe

 

Dessert til buffet - vælg 1 stk.:

  • Passions Panna Cotta, serveret med friske bær og citron melis
  • Gateau Marcel serveret med rørt vaniljeis creme og hindbærcoulis 
  • Chokoladesymfoni af chokolade mousse, Gateau Marcel og kakao is
  • Dessert tallerken med Gateau Marcel, Passions Panna cotta og mazarin tærte
  • Pavlova serveret med marineret bær, husets is samt mynte, skovsyre og citronmelisse 
  • Husets oste - et udvalg af oste med valnødder, oliven og brød

 

 

 Natmad til Luksus buffet:

  • Røde pølser og grillpølser serveret med brød og tilbehør
  • Tomatsuppe, løgsuppe, kylling karry suppe samt asparges suppe
  • Pølse bræt med 3 slags pølse og 2 slags ost samt dyrelægens natmad
  • Forskellig slags sandwich

 

Vi vil meget gerne høre hvis I har andre ønsker til menuerne som ikke står listet her. Så finder vi ud af det i fællesskab :) 

 

 

 

 

 

 

Tilkøb

  • Jordskokkecappuccino med grillet tigerrejer og jordskokke chips.

    35kr.
  • Champagnegrantie med mynte

    25kr.
  • Roulade af røget kalkunbryst og mild peberrod serveret med syltede rodfrugter

    35kr.

Forespørgelse på konfirmation