Menu for Konfirmationen.
Her er vores forslag til at sammensætte en rigtig vellykket menu til en helt speciel dag hvor man træder ind i de voksnes rækker. Der er selvfølgelig et hav af muligheder og skulle der være andre ønsker har vi masser af erfaring til tilfredsstille lige præcis jeres ønsker.
Forretter til 3 retters menu:
-
Koldrøget laks med radiser, dild og urter, serveret med rugbrødsknas og urtecreme
-
Røget andebryst serveret med rå marineret pæretern, valnødder og ærteskud, hertil peberrods mayonnaise
-
Bresaola med salvie, langtidsbagte tomater og oliven tapanade, hertil Tebstrups økologiske gedeost
-
Oksecarpaccio serveret med rucola, ristet pinjekerner og parmesanflager, hertil hjemmerørt trøffelmayonnaise
-
Svinerilette af braiseret svineskank, serveret med jordskokkepuré, skozone chips, fennikel crudite og urter
- Lynstegt tunsteak vendt i sesam, serveret med marineret agurk, shizo mix samt wasabi mayonnaise
Hovedretter til 3 retters menu:
- Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
- Skindstegt Unghanebryst med citron og salvie
- Helstegt kalvefilet med rosmarin og saltflager
- Oksemørbrad rullet i 5 korns peber og urter (+ 50 kr. pr. gæst)
- Hvidvinsdampet laks med dild og citron
Alle hovedretter serveres med årstidens garniture
Tilbehør til hovedret til 3 retters menu:
- Dampet kartofler med persille og smør
- Råstegte kartofler
- Flødekartofler med hvidløg, løg og gratineret ost
- Kartoffelmos med smør, fløde og muskatnød
Saucer til 3 retters menu:
- Bearnaisesauce
- Rødvinssauce
- Madagaskarpeber sauce
- Sauce vin blanc
- Svampesauce af blandet skovsvampe
Dessert til 3 retters menu:
- Passions Panna Cotta, serveret med friske bær og citron melis
- Gateau Marcel serveret med rørt vaniljeis creme og hindbærcoulis
- Chokoladesymfoni af chokolade mousse, Gateau Marcel og kakao is
- Dessert tallerken med Gateau Marcel, Passions Panna cotta og mazarin tærte
- Pavlova serveret med marineret bær, husets is samt mynte, skovsyre og citronmelisse
- Husets oste - et udvalg af oste med valnødder, oliven og brød
Natmad til 3 retters menu:
- Røde pølser og grillpølser serveret med brød og tilbehør
- Tomatsuppe, løgsuppe, kylling karry suppe samt asparges suppe
- Pølse bræt med 3 slags pølse og 2 slags ost samt dyrelægens natmad
- Forskellig slags sandwich
Der er også mulighed for at vælge vores Luksus buffet.
Her kan I selv sammensætte jeres buffet.
Når I vælger vores Luksus Buffet, kan det gøres på 2 måder.
Hvis I ønsker forret og dessert serveret på tallerken kommer der et tillæg på kr. 40,- pr. gæst. Dvs kr. 20,- pr- ret.
Hvis I vælger at få forretten ind på buffeten som en ekstra ret så at sige, så giver vi serveringen af desserten på tallerkenen.
Buffetmenu.
Vælg 1 forret, 3 hovedretter, 3 salater, 2 varmt tilbehør, 2 slags sovs og 1 dessert.
Forretter til buffet - vælg 1 stk.:
-
Koldrøget laks med radiser, dild og urter, serveret med rugbrødsknas og urtecreme
-
Røget andebryst serveret med rå marineret pæretern, valnødder og ærteskud, hertil peberrods mayonnaise
-
Bresaola med salvie, langtidsbagte tomater og oliven tapanade, hertil Tebstrups økologiske gedeost
-
Oksecarpaccio serveret med rucola, ristet pinjekerner og parmesanflager, hertil hjemmerørt trøffelmayonnaise
-
Svinerilette af braiseret svineskank, serveret med jordskokkepuré, skozone chips, fennikel crudite og urter
- Lynstegt tunsteak vendt i sesam, serveret med marineret agurk, shizo mix samt wasabi mayonnaise
Hovedretter til buffet - vælg 3 stk.:
- Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
- Skindstegt Unghanebryst med citron og salvie
- Helstegt kalvefilet med rosmarin og saltflager
- Okse/Lamme frikadeller med hvidløg og persille
- Hvidvinsdampet laks med dild og citron
Salater til buffet - vælg 3 stk.:
- Tomatsalat med mozzarella, rødløg, basilikum, pinje kerner og pesto
- Cæsar salat med brødcroutons, ansjos mayonnaise og parmesan flager
- Broccoli salat med mild senneps creme, ristet kalvebacon og rosiner
- Pasta penne med soltørret tomat, oliven, syltet paprika og sauce Romanesco
- Sort og hvid quinoa salat med bagte rodfrugter, feta og krydderurter
- Blomkåls salat med radiser, ærter, dild og citrus olie
- Kogte kartofler med syltet rødløg, purløg, radiser og senneps creme
Tilbehør til hovedretten til buffet - vælg 2 stk.:
- Dampet kartofler med persille og smør
- Råstegte kartofler
- Flødekartofler med hvidløg, løg og gratineret ost
- Kartoffelmos med smør, fløde og muskatnød
- Pasta penne med rucola og cremet parmesan sauce
- Hvedekerne risotto med blandede svampe
Saucer til buffet - vælg 2 stk.:
- Bearnaise sauce
- Rødvinssauce
- Madagaskarpeber sauce
- Sauce vin blanc (fiskesovs)
- Svampe sauce af blandet skovsvampe
Dessert til buffet - vælg 1 stk.:
- Passions Panna Cotta, serveret med friske bær og citron melis
- Gateau Marcel serveret med rørt vaniljeis creme og hindbærcoulis
- Chokoladesymfoni af chokolade mousse, Gateau Marcel og kakao is
- Dessert tallerken med Gateau Marcel, Passions Panna cotta og mazarin tærte
- Pavlova serveret med marineret bær, husets is samt mynte, skovsyre og citronmelisse
- Husets oste - et udvalg af oste med valnødder, oliven og brød
Natmad til Luksus buffet:
- Røde pølser og grillpølser serveret med brød og tilbehør
- Tomatsuppe, løgsuppe, kylling karry suppe samt asparges suppe
- Pølse bræt med 3 slags pølse og 2 slags ost samt dyrelægens natmad
- Forskellig slags sandwich
Vi vil meget gerne høre hvis I har andre ønsker til menuerne som ikke står listet her. Så finder vi ud af det i fællesskab :)
Tilkøb
-
Jordskokkecappuccino med grillet tigerrejer og jordskokke chips.
35kr. -
Champagnegrantie med mynte
25kr. -
Roulade af røget kalkunbryst og mild peberrod serveret med syltede rodfrugter
35kr.