Menu til Den store Aften

Her er vores forslag til at sammensætte en rigtig vellykket menu til en helt speciel dag hvor alle ens kære er samlet under et tag 😊 Vi håber I synes om det ellers er vi selvfølgelig åbne for jeres ønsker eller gode ideer 😊

Forretter til 3-retters menu:

  • Koldrøget laks med radiser, dild og urter, serveret med rugbrødsknas og urtecreme
  • Røget andebryst serveret med rå marineret pæretern, valnødder og ærteskud, hertil peberrods mayonnaise
  • Bresaola med salvie, langtidsbagte tomater og oliven tapanade, hertil Tebstrups økologiske gedeost
  • Oksecarpaccio serveret med rucola, ristet pinjekerner og parmesanflager, hertil hjemmerørt trøffelmayonnaise
  • Svinerilette af braiseret svineskank, serveret med jordskokkepuré, skozone chips, fennikel crudite og urter 
  • Lynstegt tunsteak vendt i sesam, serveret med marineret agurk, shizo mix samt wasabi mayonnaise 

 

 Hovedretter til 3-retters menu:

  • Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
  • Skindstegt Unghanebryst med citron og salvie
  • Helstegt kalvefilet med rosmarin og saltflager
  • Oksemørbrad rullet i 5 korns peber og urter (+ 50 kr. pr. gæst)
  • Hvidvinsdampet laks med dild og citron

Alle hovedretter serveres med årstidens garniture

Tilbehør til hovedret til 3-retters menu:

  • Dampet kartofler med persille og smør
  • Råstegte kartofler
  • Flødekartofler med hvidløg, løg og gratineret ost
  • Kartoffelmos med smør, fløde og muskatnød

Saucer til 3-retters menu:

  • Bearnaisesauce
  • Rødvinssauce
  • Madagaskarpeber sauce
  • Sauce vin blanc
  • Svampesauce af blandet skovsvampe

Dessert til 3-retters menu:

  • Passions Panna Cotta, serveret med friske bær og citron melis
  • Gateau Marcel serveret med rørt vaniljeis creme og hindbærcoulis 
  • Chokoladesymfoni af chokolademousse, Gateau Marcel og kakao is
  • Desserttallerken med Gateau Marcel, Passions Panna cotta og mazarin tærte
  • Pavlova serveret med marineret bær, husets is samt mynte, skovsyre og citronmelisse 
  • Husets oste - et udvalg af oste med valnødder, oliven og brød

 

 Natmad til 3-retters menu:

  • Røde pølser og grillpølser serveret med brød og tilbehør
  • Tomatsuppe, løgsuppe, kylling karry suppe samt aspargessuppe
  • Pølse bræt med 3 slags pølse og 2 slags ost samt dyrelægens natmad
  • Forskellig slags sandwich

 

Der er også mulighed for at vælge vores Luksus buffet.

Her kan I selv sammensætte jeres buffet. 

Når I vælger vores Luksus Buffet, kan det gøres på 2 måder. 

Hvis I ønsker forret og dessert serveret på tallerken kommer der et tillæg på kr. 40,- pr. gæst.

Dvs kr. 20,- pr. ret.

Hvis I vælger at få forretten ind på buffeten som en ekstra ret så at sige, så giver vi serveringen af desserten på tallerkenen. 

Buffetmenu.

Vælg 1 forret, 3 hovedretter, 3 salater, 2 varmt tilbehør, 2 slags sovs og 1 dessert.

 

Forretter til buffet - vælg 1 stk.:

  • Koldrøget laks med radiser, dild og urter, serveret med rugbrødsknas og urtecreme
  • Røget andebryst serveret med rå marineret pæretern, valnødder og ærteskud, hertil peberrods mayonnaise
  • Bresaola med salvie, langtidsbagte tomater og oliven tapanade, hertil Tebstrups økologiske gedeost
  • Oksecarpaccio serveret med rucola, ristet pinjekerner og parmesanflager, hertil hjemmerørt trøffelmayonnaise
  • Svinerilette af braiseret svineskank, serveret med jordskokkepuré, skozone chips, fennikel crudite og urter 
  • Lynstegt tunsteak vendt i sesam, serveret med marineret agurk, shizo mix samt wasabi mayonnaise 

 

Hovedretter til buffet - vælg 3 stk.:

  • Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
  • Skindstegt Unghanebryst med citron og salvie
  • Helstegt kalvefilet med rosmarin og saltflager
  • Okse/Lamme frikadeller med hvidløg og persille
  • Hvidvinsdampet laks med dild og citron

 

Salater til buffet - vælg 3 stk.:

  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg, basilikum, pinje kerner og pesto
  • Cæsar salat med brødcroutons, ansjos mayonnaise og parmesan flager
  • Broccoli salat med mild senneps creme, ristet kalvebacon og rosiner
  • Pasta penne med soltørret tomat, oliven, syltet paprika og sauce Romanesco
  • Sort og hvid quinoa salat med bagte rodfrugter, feta og krydderurter
  • Blomkåls salat med radiser, ærter, dild og citrus olie
  • Kogte kartofler med syltet rødløg, purløg, radiser og senneps creme

 

Tilbehør til hovedretten til buffet - vælg 2 stk.:

  • Dampet kartofler med persille og smør
  • Råstegte kartofler
  • Flødekartofler med hvidløg, løg og gratineret ost
  • Kartoffelmos med smør, fløde og muskatnød
  • Pasta penne med rucola og cremet parmesan sauce
  • Hvedekerne risotto med blandede svampe

 

Saucer til buffet - vælg 2 stk.:

  • Bearnaisesauce
  • Rødvinssauce
  • Madagaskarpeber sauce
  • Sauce vin blanc (fiskesovs)
  • Svampesauce af blandet skovsvampe

 

Dessert til buffet - vælg 1 stk.:

  • Passions Panna Cotta, serveret med friske bær og citron melis
  • Gateau Marcel serveret med rørt vaniljeis creme og hindbærcoulis 
  • Chokoladesymfoni af chokolademousse, Gateau Marcel og kakao is
  • Desserttallerken med Gateau Marcel, Passions Panna cotta og mazarin tærte
  • Pavlova serveret med marineret bær, husets is samt mynte, skovsyre og citronmelisse 
  • Husets oste - et udvalg af oste med valnødder, oliven og brød

 

 

 Natmad til Luksus buffet:

  • Røde pølser og grillpølser serveret med brød og tilbehør
  • Tomatsuppe, løgsuppe, kylling karry suppe samt aspargessuppe
  • Pølse bræt med 3 slags pølse og 2 slags ost samt dyrlægens natmad
  • Forskellig slags sandwich

 

Vi vil meget gerne høre hvis I har andre ønsker til menuerne som ikke står listet her. Så finder vi ud af det i fællesskab :)

Bryllup, Sølvbryllup & Guldbryllup

Bryllupper.

Pris pr. person kr. 899,-

Lokaleleje kr. 3900,-

 

Vi tilbyder et overflødighedshorn af god service og kulinariske oplevelser.

I vores bryllupspakke er følgende inkluderet:

Velkomst Champagne og snacks.

4 retters selskabsmenu + natmad

Vine ad libitum (rød og hvid samt dessert vin)

Kaffe, te, cognac, Baileys samt chokolade

Chips

Fri bar med øl, vin, sodavand og spiritus

Borddækning samt lys, servietter og blomster (stilk blomster samt dekorationer)

Servering, bartendere og oprydning

Varighed er 11 timer. (Ekstratimer kan tilkøbes for kr. 75,- pr. gæst pr. time.)

Bemærk venligst at baren er åben for udskænkning i alle 9 timer + de timer man evt. tilkøber.

 

 

Tilkøb.

Frugtfad kr..................................................................................600,-

Udvidet vinpakke fra kr. pr. person...................................................50,-

Sene gæster efter middagen, inkl. fri bar samt natmad kr..................249,-

Dj med max 5 timers spilletid kr...................................................2000,-

Ekstra time Dj pr. stk. kr...............................................................400,-

Cocktailbar med bartendere og 5 valgfrie cocktails pr. person kr.........175,-

Nyhedsbrev

Vær den første til at modtage vores super tilbud om events og mærkedage